Edisi memasak lepas geram
tempohari memang tekak teringin sangat makan nasi dagang
belilah sebungkus kat gerai di giant sect 13, shah alam
tekak dah biasa makan gulai ikan tongkol yang marem punya sedap
maka gulai tongkol yang kubeli itu rasa so-so je in comparison
sedap lagi gulai yang dimasak sendiri
ouch! masuk lift tekan sendiri lah, mana ada lift yang ada tukang tekan iye tak?
sabar jelah dik non
Gulai ikan tongkol with belimbing buluh, slurrppp!
Bila memasak sepenuh hati jiwa dan raga, memang terasa cukup segala rencah perisa
mak mentua pula datang bawa belimbing buluh seplastik
kuah gulai yang dah siap masak tu saya didihkan semula, campak belimbing buluh dalam 4 biji
termasam sedikit kuah sebab gulai memang dah letak asam gelugor, tapi takpelah adjust sikit lagi masin dan manisnya dah sedang elok cun
makan malam tadi, tapi sampai hari ni terbau-bau keenakan rempah ratusnya melekat di jari!!!