Thursday, 27 March 2008

Party Favours Hunting

i wanted to have an all dora-themed birthday party for yaya, which is due next month. this time around we decided to hold a small party at my mom's house. kebetulan bulan april nanti two of my nieces also shares the same birth month as yaya. so, nak mudahkan all my adik-beradik berkumpul, we'll have it at mom's house. this small party might turn out a little merrier coz my mom decided nak buat kenduri kecil sempena Mauludur Rasul sekali. Alhamdulillah...

i went searching for dora party favours and decorations at the mall but couldn't find any. i went on the net, was captivated by the range of dora products at allaboardtoys.com but the shipping charges was ludicrous. ikutkan hati maunyer balun semua, tapi rasa membazir pulak. just imagine per item that i wanted to buy cuma berharga sekitar US$4.47 je, tapi shipping charges 10times daripada harga barang... huhu rasa hampa juga.

but thanks to autine syerah yang very resourceful. jumpa juga satu dealer ni kat
http://www.wanitamelayu.com/. tapi agaknya dah bukan rezeki kot, most of the item that i want dah kehabisan stok. yang ada cuma loot bag & balloon dora jer. balun jelah...
















dah order barang ni tetiba terjumpa plak loot bag dora ni kat toys r us. cute jugak... mama yaya dah rambang mata... balun lagi.


loot bag banyak2 ni nak buat apa? makan? heheheee...

4 comments:

eiseai said...

jumpa jugak at toys r us? which branch u went to? hari tu takde kan? nice...i like

Liasari said...

toys r us kat subang parade... mcm x percaya. i also bought dora melamine plate for yaya... suka lah dia.
tapi tulah... yg ada cuma dora loot bag jer... lain2 hampehh

nOLie said...

mokcik salwa...sodilah kiranya menghantar barang sebag dua goodies kat bank negara nieh yer ...ehehheh

azie said...

happy bday yaya...moga ceria dan sihat selalu...isk auntie nk la kek dora tu nnt...