Friday, 6 June 2008

Cameron Highlands Day 1

penat berjalan masih tak hilang lagi. malas nak bermukadimah, so let the pics do the talking. ada orang gatal tangan tukar resolution camera hence the pics taken pecah2... tak cantik sampai je kat Sungai Palas's Tea Plantation kami pun posing berlatarbelakangkan pokok2 teh
ignore meja yang bersepah tu... lepak kat cafe for morning tea dengan butter cake sambil hirup udara segar, dari cafe ni boleh cuci mata tengok kebun teh. crowdednya cafe ni maklumlah musim cuti sekolah


ni kes kemaruk nak petik teh, orang lain pikul guni, kita pikul anak...hehe

lepas check in hotel kat equatorial, kami melawat raju's strawberry farm yang dekat sangat dengan hotel kami. memula nak strawberry picking tapi farm yang sebelah hotel tutup, so pi kat raju's jelah cuma sini tak boleh pick strawberry ye, tengok aje

tengok cik mek yaya tu suka posing kepala teleng, oh ya yang sorang lagi tu farah my niece saja ajak dia join, school holiday ni kan

ni muka orang puas hati sesangat dapat makan strawberry salut coklat sampai kembang lubang hidung...nyampah, selagi tak dapat dia punya merajuk nak pengsan!

3 comments:

eiseai said...

abangggg...abang punya taste very the high class lah. chocolate-coated strawberries tu. malu auntie, tak pernah rasa pun...hehehe

haaa ok pun gi cameron highlands kan ;)

Liasari said...

*lol* u know sampai je kat umah mama kena dera buat strawberry salut coklat. nasib baik ada cooking choc dalam fridge. pastu sume orang complaint kenapa yang mama buat tak sama dengan highlands punya... tension!

acik said...

syoknyer tengok fahmi makan strawberi coklat tuh....feel ala2 datuk K eh?? hahahha

bestnyer cuti2 mesia :)