Monday, 13 October 2008

Where Can I Get Them?

Ateco® 14 piece icing nozzle for beginner selling at USD13.99 per set... or





wilton 29 pieces icing nozzle at USD28.59. where can i get them in kl? ada sesiapa yang tahu please pleaseeee let me know ya! i've been shopping at the bake with yen store yang selalu pergi tu they have just a few pattern je... i need more.

8 comments:

NadiahKhair said...

lia,
if u want..i can check out kat yummie (another bake with yen version)kat bangi nih.. kalau ade i call u..amcm? i belikan dulu and post it to u..
sbb i rase mcm terpndg wilton's set kat yummie tuh. harga je i xsure.

s2m3r said...

nak sebijik cam ni ke lia??
kalau bukan sebijik cam ni
maybe bleh usha kat bagus...kat shah alam ada branch dia
besar gak

cuba gi sini for further info
http://www.bagus.com.my/

Liasari said...

nad... yes pleaseee. bila2 u pegi situ tengok2kan ye? :-)

ila... tks for d info tak tau pun ada bagus kat giant tu...dah browse website dia dekat sgt dgn bake with yen apsal i x nampak eh? siap ada classes tu bestnya

thank you guys... love u all ;-)

wati said...

kak lia....hr tuh ada nampak kat bake with yen puchong..the price around rm 50-80 kot.

nak gak beli......selama nih beli yg loose yer ja

Liasari said...

watie... sebiji mcm yg ateco tu or wilton? uihhh klu 50-80 tu mmg mau sangat ler... bila nak pi puchong? hehehe

watie said...

Kak Lia..yg sy tgk yg set wilton tuh....

saya pun lama x gi bake with yen since dah tukat kerja.dulu i used to go coz my HQ is nearby btul kat Bdr Puteri , Puchong tuh....

Better kak lia g trys..senang nak pilih but im not sure still available ker tak...

Yg pasti ramai yg recommend yg wilton yer..kalu dlm forum cari, byk yg bizz cupcakes beli yg wilton yer...

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

wah makin cargas la kak mengdecorate kek & baking lepas nie ;-)

Liasari said...

diana... tu pun klu ada mood hehehe angin je lebih ;-)

watie, jauhnyer puchong tuh... tak brani masuk puchong takut sesat!