Wednesday, 5 November 2008

Salmon Mayo Sandwich



malam ni for dinner buat salmon mayo sandwich je. simple tapi yummy. biasalah kalau hubby takde memang tak kuasa nak masak macam2. just a simple meal macam ni pun dah fine for me.

pan grill kan salmon, pastu hancur2kan dan gaul dengan mayonis. letak mustard sauce sikit for the tangy taste. susun salad, sliced momotaro tomato, salmon dan cili sauce... dah siap.

2 comments:

pairzal said...

aku tak puas hati ni!!!!apasal ko masukkan gambar makanan dalam ni....tak aci la ko ni wawa.....boring la camni....sedap tuuuuuuuuuuu...

Liasari said...

sabo zal... bawak bertenang... aku tau ko ngidam, pembawaan tu. bila nak update blog?