Wednesday, 8 April 2009

Tag Dari Mrs Rimo

dalam panas hati sebab tak dapat cuci rambut coz takde bekalan air sempat juga terjah blog kawan2 & jiran. saja nak tenang kan hati dan nak distract attention dari hal air maka aku kutiplah tag dari blog mrs rimo nih.

4 names that friends call U:
wa - kawan2 zmn kekanak & school yang kamceng punya coz nama ni asalnya hanya family aja yang panggil
wawa - kawan2 sekolah yang masih malu2 kucing... citt poraahhh!
pah@seripah - ni ada 2 org je yang tak makan saman 1. 'twin' zmn sekolah 2. cikgu BM yang selalu konfius campur aduk nama aku dengan 'twin'
lia - nama glamor dengan geng2 tenet

4 most important dates in your life:
my birthdate
my soulmate's birth date
my prince birth date
my little princess birth date ... and the list goes on

4 things you've done in the last 30 minutes:
intai blog orang
babab tangan little princess coz dia koyakkan magazine women's weekly aku
ambil A4 paper untuk fahmi buat melukis
itu je... aisyy tak cukup 4!

4 ways to be happy:
memerap kat dapur main masak2
layan kerenah anak2 (time pe'el dia molek je)
spent time with my loved ones - my family & my big family
susah2 nak buat aku happy so just leave me alone

4 gifts you would like to receive:
oven baru yang lebih besar
pakej interior deco for our new house
ada orang yang offer nak settle all my debts
a new job!

4 of your favourite hobbies:
frown
baking
reading
window shopping... hehehe


4 things always found in your bag:
purse
car keys, office keys
trash
lipstick


Top 4 u love so much:
cium my little princess berkali2...wangi bau dia sangat wangi
makan secret recipe's caramel choc cake (for the time being)
gomol my niece si tembam syahrin
my escape perfume


Top 4 things 'special' for you:
my m&B collection
my mcnaughts collection
my childrens photographs
my wedding photos

Top 4 who you would like to answer this survey:
must i name them? sapa2 yang sudi silakan:
1. jaja @zaireenqistina
2. anna @ my story
3. ami @ ami-honey
4. shida - please update ur blog

3 comments:

Ami said...

homework dah siap!hehe

eiseai said...

hahaha...tergelak baca hobby 'frown' tu. pssttt pinjam skit m&s, lama tak baca...

Liasari said...

sally,
buleh buleh... meh lah singgah library kecik i ni