Tuesday, 16 June 2009

World Greatest Dad!!

we had our advanced father's day celebrated at home last weekend. see, dalam rajuk aku keluar juga kek seketul. kek ni khas untuk peminat setia siri kartun prince of tennis (suddenly hubby ku jadi peminat tennis plak sampai tak miss grand slam baru2 ni) dan once upon a time mahaguru bowling ku. dia nak kena brush up balik skill dia.

pin ball, bowling ball, tennis ball
lemon butter cake layered with cream cheese icing.

5 comments:

Ami said...

i love the design,simple tapi kemas and cantik sgt!good job lia :)

Puan nOLie said...

ishk...aku kidnap jugak budak salwa neih kang....

qisya's mada said...

terror betol ler akak nih...
ada gi kelas ker mmg try2 sendirik...
terror sunggoh

Liasari said...

ami,
designnya sgtlah simple dan straight forward, almaklum org lelaki tak suka bunga2 kan? hehe
kemas ke ami? tergedik2 nak kasik rapi itupun part sememeh sorok tak moh tayang, tuan punya kek dah meraung tak sabar nak potong kek dia. hehe takpe makan sendirik huduh skit, masuk perut sama je.

puan nolie,
huwarghh! berpeluh ketiak aku jadik buruh paksa puan nolie. hari2makan kek muntah lah weii...

yan,
tak sempat nak gi kelas. klu kek sememeh rupa gini ada cikgu pun cikgu malu nak ngaku anak murid!

s2m3r said...

wow....

nampak geboooossss lah kek tu
cam terliur je lia oit