Monday, 20 July 2009

My New Bakeware Set



i got these baking dish set at 50% from living quarters warehouse sales last month. so i made two sets of chicken lasagna for dinner malam khamis lepas. one set for hubby & me and the other one for fahmi to share with yaya & kakak.

3 comments:

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhhh berbaloi beli tue kak ;-)

Puan nOLie said...

Lagik menganas lah ko lepas nieh yer...tengok ko punyer lasagna nieh buat aku teringin nak buat...mintak resepi lagik boleh ahhahahhahahahh

Liasari said...

diana,
memang berbaloi separuh harga pastu ada 2pcs plak tu kan. tapi pergi sales tu nak beli benda lain, tertangkap benda lain... hahaha

nolie,
aaa laki aku suh mengganas dgn masakan western ni kat umah mak mentua raya kali ni. ada harapan aku di'ban' dari masuk dapur kehkehkeh...
resipi bersusun kat link tepi tu daaa