Saturday, 11 July 2009

Sapa Nak Urut?

... bukan maksudku bertanya siapa yang ber urut, tapi siapa yang boleh/mahu/sudi meng urut ku? aku penat, tak cukup tidur & sakit badan. dah 2 hari 2 malam kerja keras dan tidur lewat. kesan tidur lewat pertama pada malam khamis, hari jumaat aku macam zombie di opis, otakku beku, respon agak slow dan mengantuk yang amat. meronta2jiwaku nak balik cepat, duduk kat ofis rasa macam dalam detention class.

dan kesan kerja lebih keras serta tidur lewat the following night buat aku nyaris tak bangun pagi tadi. kalau tak kerana aku tengah 'mens', dah tentu aku miss subuh tadi. pagi ni tengkuk ku sakit, gara2 malam tadi terlalu tekun meng 'ice' kan kek. pun begitu ketekunan ku masih tidak membuahkan hasil kerja yang memuaskan hati. ye, aku tak puas hati dengan hasil kerja ku sendiri. i cannot help to feel kalaulah aku ada lebih masa untuk menggarap idea deko...

my mum stayed up late juga last night. menemankan aku bekerja. owh i am so thankful to her but at the same time i feel really bad coz i spent more time with my toys rather than with her. i thought of taking a break from baking today so that i can entertain her but heck i just remember that i have to go to usj to collect the edible image and then a quick trip to top up my baking supplies. uwargh... tentu ma serik nak datang lagi rumahku lepas ni.

so, selepas membaca keluhan ku ini, ada sesiapa yang sudi mengurut aku? i really and terribly in need of a good hour of massage.

cuci mata dengan gambar2 ni

4 comments:

Puan nOLie said...

seb baik umah jauh...kalau dah kerahkan si ujay urut...dier pandai urut ooo ...kena urut lebih sebab auntie tolong buat kek ehehhe

Liasari said...

waduh waduh... untungnya lah ko nolie, bibik ada tukang urut pun ader. pinjam uzair weekend ni bleh? hehe

s2m3r said...

terliur acik

::It's Me:: said...

Baby tight dan legging yang comey dan cute…..murah2 jer….grab it now!!!!