Friday, 9 April 2010

Mana Jiwa Saya?

the mood i'm in currently and have been for the past 12 days is : blank. macam stone pun ada, so cold and hard.

- saya tiada mood untuk marah (except when my kids buat nakal, have to marah them if not bermaharajalela plak nanti),
- no mood to eat (which is good sebab saya tak perlu paksa diri untuk berdiet! kalau selalu macam ni kan bagus, tengok food pun kurang bernafsu),
- takde mood nak bercakap or berborak , dah penat bercakap pasal benda yang sama over and over again, so save your air liur dan energy ye,
- takde mood nak buat semua benda2 yang saya suka buat like reading before tidur, masak, baking!!!

ada urat putus ke? ini bukan macam saya. jiwa saya takde kat sini. ini penangan gara2saya nak 'R' ke?
saya sendiri takut dengan perubahan ini. buang tabiat ke saya?

4 comments:

iswatie "colours of life" said...

nak "R" tuh apa kak Lia..lain mcm ja mood kak Lia nih....


**tetiba lapaq choc moist kek kak lia pulakkkkk..slurppppppp

Liasari said...

watie pun x kuar lunch break ke? dok ngadap pc je ye? :-)
huruf 'R' in capital letters tu hurmm... ehmm tak bleh cakap terang2, takut org2 x berkenaan skodeng blog ni hehe. watie, buat masa ini biarlah 'R' tu masih menjadi 'R...ahsia'.
ni bleh buat contest ni sapa dapat teka dpt gift. ;-)

Liasari said...

owhh gift tu is choc moist cake aci tak? hehe

iswatie "colours of life" said...

nakkkkkkkkkkkkkk..make sure sy jawab salah pun sy dapat kek yer..hahahahaha