Tuesday, 6 January 2009

Rojak

semalam nak upload video candle blowing by birthday boy tak kesampaian coz asyik error je... blogger pun penat mengupload je kerja dia. after a few attempt failed tengok jam pun dah kol 12tgh malam aku pun surrender, pergi mandi.

kol 12mlm baru nak mandi, itupun anak2 & hubby dah tidur coz aku balik kerja lewat sangat malam tadi. badan letih tapi mata tak nak lelap. agaknya sebab otak masih lagi melayan masalah2 negara yang tak berkesudahan... inilah bahana meeting yang dragged dari petang sampai ke malam. sampai terbawa2 mengganggu tidur. masuk jam 2 pagi barulah mata mau lelap... itupun tidur asyik terjaga & bila bangun pagi tadi mata sembab dan dark circles jadi teman setia. aku tertanya sendiri worth it ke semua ni? bilalah aku dapat kumpul semangat secukupnya to leave everything i had and move on create a new meaning to my life.

hari ni masuk ofis lambat 1/2 hour coz i waited until fahmi safely boarded pak yob's school van. i called the school to ensure he reaches school and called home to check if he has already returned home safely. alhamdulillah day one going to school with school van berjalan lancar. how i wish i can send and fetch my children from school... *sigh*

video
candle blowing or cake cutting time mesti kecoh & huru hara... tak pernah proper

No comments: