Saturday, 4 August 2012

15 Ramadan 1433H - Swans on the Plate

Sesuatu yang biasa-biasa saja can be whipped up into something fancy like this.









Ini adalah choux pastry or more famously known as cream puff yang biasa saya buat for the family
Cream puff nampak biasa saja tapi bila tukar presentation je semua buat macam baru kali pertama jumpa ;-)


Motif?
Sebenarnya takde hidangan yang menarik sangat di atas meja jadi gubahlah dessert ni biar jadi tarikan orang-orang yang nak berbuka he he he.

2 comments:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

wahhhhhhhhhhhh dah mcm pastry hotel ;-)

Liasari said...

Diana,

hahaha macam kan kan? buat bentuk mcm ni budak2 suka lah... mak budak dan bapak budak makan rasa sama je takde rasa swan pun hihih