Thursday, 20 December 2007

Aidiladha

allahuakbar allahuakbar allahuakbar
la ilaha illallahu allahuakbar
allahuakbar lillah ilhamd...

semoga semua jemaah haji yang mengerjakan haji sentiasa berada di bawah lindungan Nya
dan semoga semua yang melaksanakan ibadah korban mendapat keberkatan dari Nya
i hope dengan limpah kurniaNya next year ada peluang untuk aku melaksanakan qurban

we'll be celebrating our 1st aidiladha at our own house here in subang. i'll be preparing my signature dish, nasi minyak with gulai daging, ayam merah and hubby's special request, gulai ikan tongkol. for those who feel like eating nasi minyak orang 'ganu, you are most welcome ;-)

selamat hari raya aidiladha

5 comments:

watie said...

alamk..everyone raya kat rumah masing2 no...n semua buat nasik minyak..kalu tau dah lama gi umah kak lia pi mkn nasik minyak..kekekekeke

p/s: Penyakit M la nak buat tag..huhuhu

azie said...

salam adidiladha for u n family..bila nk rasa ur nasi minyak ni...:)

eiseai said...

recipe sama plak kita. cuma u have loads and loads and loads of lauk, while i just made one measly kari ayam. patut pun siap in less than an hour...hehehe...

selamat hari raya to you and hubby and ur 2 little terrors...

SHIRAH said...

Wa..apsal lambat buat announcement raya ni...klu tak mesti dah menyinggah..

Liasari said...

watie, azie, sally & shida,
wahh kita semua raya kat kl ye? raya sama2 tapi kat umah masing2...hehehe
sally ur kari ayam buat i teruja tau!
watie sure bz dgn birthday bash mana tak M!
azie melepas lagi!
shida ko pun sama... dapat bau je!