Saturday, 31 January 2009

Layan...

kena tag lagi dengan puan nolie aka puan rimo. kakak, dalam sibuk2 pindah 'rumah' baru sempat lagi tag saya ye? homework yang kakak bagi kat saya bulan lepas pun tak sempat buat lagi... huhu. it took me 2 days to complete this tag. tak boleh nak mengadap pc lama2. i didn't expect searching for images could take this long, provided you get the most accurate images to describe yourself, which is almost impossible! ;-P tapi tak kira lambat or cepat nak buat jugak, coz it is fun.

The rules is simple. Used google image to search the answer the questions below. Then you must choose a picture in the first page of results, and post it as your answer. After that tag 6 people.

I'm

I really want to go


My favourite place


My favourite thing


My favourite Food


My favourite Drink



My favourite color


I live in


I was born in


My college

My favourite story

My hobby


I wish

now, who shall i tag? orang2 yang malas update blog, silakan:
1. shida
2. faisal
3. jaja@acik (awak tak masuk kategori malas ye ;-))
4. azie
5. watie (sudah kena ke belum?)
6. ninarizwina

4 comments:

eiseai said...

hahahhaa...judith mcnaught tu fave ku jugak...

Liasari said...

hahah we have 2 things in common... the books & fresh orange!

SHIRAH said...

iyoo laaa...emm dah pindah umah baru ker ??

Liasari said...

shida,
blom lg masih kat rumah lama. nmpk gaya mcm x jadi nak buat housewarming tahun ni... huhu nntilah nak cerita panjang lebar kat next entry